Kennismakingsgesprek en inschrijving

Welkom op de website van de St. Theresiaschool! 

De basisschool is een plek waar uw kind veel tijd doorbrengt om te leren, te spelen en te ontwikkelen. Om een goede indruk te krijgen van de St. Theresiaschool kunt u geheel vrijblijvend onze website bekijken en u kunt een kennismakingsgesprek met directeur Anneke Voss-Abelen aanvragen. Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we samen in gesprek. Bij dit gesprek is uw kind natuurlijk ook van harte welkom! 

Dit gesprek vindt plaats op school, want als u zich oriënteert op een geschikte school voor uw kind, hoort daar een bezoekje aan de school bij. U wilt weten, hoe het 'daarbinnen' toegaat en of de pedagogische visie en de sfeer passen bij uw beeld van opvoeden en bij de aard van uw kind. Ook krijgt u, wanneer u nog niet bekend bent met de school, een rondleiding door de school.

Doel van het gesprek is elkaar te leren kennen en te onderzoeken of de St. Theresiaschool voor uw kind(eren) een goede school is. In het gesprek komt zowel de thuis- als schoolsituatie aan de orde en wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Ook is er volop tijd en aandacht om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in wat uw kind beweegt, wat uw kind leuk vindt, wat uw kind goed kan en wat u denkt dat uw kind nodig heeft.

 Als u na het kennismakingsgesprek besluit dat uw kind naar de St. Theresiaschool gaat dan krijgt u van ons een setje formulieren ter inschrijving mee en ander nuttig informatiemateriaal. De ervaring heeft geleerd dat een kennismakingsgesprek gemiddeld een uur in beslag neemt. 

Een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek en een rondleiding kan via ons telefoonnummer 0591-349275 of via de mail  sttheresiaschool@primenius.nl 

 

In verband met de organisatie van de groepen is het erg prettig dat u uw kind zo vroeg mogelijk (vanaf 2 jaar) komt aanmelden.

 

Wij zien er naar uit om u te ontmoeten en in het kennismakingsgesprek een basis te leggen voor een goede samenwerking voor een mooie en leerzame tijd voor uw kind(eren) op de St. Theresiaschool.

 

Met vriendelijke groet,

Team St. Theresiaschool